matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
vvvv:
log
2
√
2
z 4
√
8
28 paź 17:41
kaz:
=log
√
8
4
√
8
=log
8
1
/2
4
√
8
=2log
8
4
√
8
=log
8
16*8=log
8
16+log
8
8=log
8
8*2+1=log
8
8+log
8
2+1=2
1
3
28 paź 18:12