matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Znalezienie błędu w zadaniu ze stereometrii
papu:
Moje wypociny:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/
... 7f4e9dd010 Reszta treści:
http://screenshooter.net/5272546/jpasquf
Pozdrawiam!
5 mar 00:39
papu:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/v/t35/1956967_825039410845042_1198224547_o.jpg?oh=423734b176b9af4029e9e6704650d169&oe=53183179&__gda__=1394073106_600e6e081415ba97e6924a7f4e9dd010
Tutaj jest działający link do wypocin
5 mar 00:40