log
Loka: Jak to rozwiązać? Proszę o pomoc

f(x)=|log
2 x +6|
dla x∊(0,1) i dla x∊<1,+
∞)?
mam to później narysować.
4 mar 19:41
52: narysuj sobie log2x przesunięte o wektor [0,6]
i potem moduł z tego
4 mar 19:42
Loka: ok, łatwiejszy sposób.
a jakbym chciała to zrobić w ten sposób jak napisałam?
4 mar 19:44
Loka: nie wychodzi mi ten wykres

jak on ma wyglądać?
4 mar 19:48
52: log2x+log264=log264x=6log22x... nie wiem co dalej...
4 mar 19:48
52: teraz nie mam czasu, może ktoś inny ci narysuje
4 mar 19:49
Loka:

coś takiego mi wychodzi, oczywiście zaokrąglone
4 mar 19:52
Ajtek:
I tak ma wyjść

.
4 mar 19:53
Loka: ok, rzeczywiście, teraz tak czytam zadanie dokładnie

Dziękuję!
4 mar 19:55