logarytmy
klaudia: a=log8 4 , zatem a jest równe :?
28 paź 16:10
klaudia: przepraszam, a= 3 log8 4
28 paź 16:10
Eta:
co tu trudnego?
a=3log84= log843 = log864 = 2 , bo 82= 64
a= 2
28 paź 16:16
czesiek: 3log8 4 = 3* 812 = 6√2
28 paź 16:17
klaudia: to w końcu jak
28 paź 16:25
Zbronek: czesiu ,przesadziłeś
28 paź 16:27
Zbronek: klaudia ,Eta ma zawsze rację,chyba ,że się pomyli

(ale nie teraz)
28 paź 16:28
tim: Dobrze powiedziane Zbronek

"Eta ma zawsze rację,chyba ,że się pomyli"
Zbronek, może znasz Basie?
28 paź 16:29
Eta:

w końcu tak , jak napisałam( masz jeszcze do tego uzasadnienie)
więc nie bardzo wiem skąd ta wątpliwość
28 paź 16:30
28 paź 16:32
Zbronek: tim,Basię znam bardzo dobrze,ale nie wiem czy o tej samej myślimy
28 paź 16:33
tim: Naszą forumową
28 paź 16:35
Zbronek: Basi Forumowej nie znam
28 paź 16:37
Eta:
Ja i tim ciągle o tej samej
Basi 
( smutno nam bez Niej

)
ciekawe , czy już "gładzie " skończyła?
28 paź 16:37
klaudia: Dziękuję ślicznie
28 paź 16:38