Proszę o rozwiazanie tego zadania
kasia: różnica log31/8−log31/2 jest równa:
4 mar 10:40
4 mar 10:42
kasia: w odpowiedziach mam podane, że −2. A jak się to rozwiązuje jeśli można prosić o wytł.
4 mar 11:25
J: | | 1 | | 1 | | 1 | | 1 | | 1 | |
log3 |
| − log3 |
| = log3( |
| : |
| ) = log3 |
| = log34−1 |
| | 8 | | 2 | | 8 | | 2 | | 4 | |
4 mar 11:29
dominik: a czemu w odpowiedzi jest wynik −2?
4 mar 11:51
Kaja: może treść zadania została źle przepisana
4 mar 11:54
J: Ale to już trzecia osoba podaje taką treść.
4 mar 11:55
Kaja: to może błąd jest w odpowiedzi
4 mar 12:03