matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytm !! pilne!!
olaa:
Nie mogę rozwiązać
2 log
4
√
3
− log
4
48 pomoże ktoś ?
3 mar 23:52
ICSP:
3
1
= log
4
3 − log
4
48 = log
4
= log
4
= −2
48
16
3 mar 23:53
olaa:
dziękuje bardzo
3 mar 23:58