matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Nierównosc spelniona dla, sprawdz
cebulaczek26:
Nierówność: x
2
− 6x + 9 ≤ 0 Δ = 0 x
0
= 3 Spelniona dla x=3 tak?
3 mar 23:26
arrrsen:
tak
3 mar 23:29
Jolanta:
tak
3 mar 23:29