| log(b) | ||
loga(b) = | ||
| log(a) |
| log(3) | log(4) | log(4) | ||||
1o | * | = | ||||
| log(2) | log(3) | log(2) |
| log(5) | log(6) | log(6) | ||||
2o | * | = | ||||
| log(4) | log(5) | log(4) |
| log(7) | log(8) | log(8) | ||||
3o | * | = | ||||
| log(6) | log(7) | log(6) |
| log(4) | log(6) | log(8) | ||||
1o * 2o * 3o = | * | * | = | |||
| log(2) | log(4) | log(6) |
| log(8) |
| |||||||||
= | = | = | ||||||||
| log(2) |
|
| log2(8) | log2(10) | log2(8) | ||||
= | * | = | = | |||
| log2(10) | log2(2) | log2(2) |
| log2(23) | 3 | |||
= | = | = 3 | ||
| log2(21) | 1 |
| log3 | log4 | log5 | log6 | log7 | log8 | |||||||
..= | * | * | * | * | * | = | ||||||
| log2 | log3 | log4 | log5 | log6 | log7 |
| log8 | 3log2 | |||
po uproszczeniu : | = | = 3 | ||
| log2 | log2 |