matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Połową liczby 4^200 jest?
Damian:
Połową liczby 4
2
00 jest?
3 mar 22:03
ICSP:
2
399
3 mar 22:04
Damian:
4
2
0
0
3 mar 22:04
Antek:
4
200
=(2
2
)
200
=2
400
2
400
= masz wzor i policz
2
1
3 mar 22:06