rozwiaz
olga: poprawie cala nierownosc ponewaz sie pomylilam a wiec prosze aby ktos obliczyl mi delte i
zrobil przedzial −x2−x+6 rowny lub wiekszy
przepraszam za klopot ;>
3 mar 20:18
Wazyl: Δ=25
x1= .... v x1=....
Rysuj parabolkę!
3 mar 20:19
Antek: Przeciez chodzisz do liceum i nie potrafisz tak prostej rzeczy policzyc

wypisz wspolczynniki tej nierownosci
3 mar 20:21
olga: a przedzial jak zrobic?
3 mar 20:21
kasia: pzedzial to (− nieskonczenie wiee,−3> u ( nieskonczenie wiele , 2 >

chyba tak
3 mar 20:25