Napisz równanie sśrodku okręgu stycznego do osi y, którego środek jest punkem pr
Wiola: Napisz równanie sśrodku okręgu stycznego do osi y, którego środek jest punkem przeciecia
prostych 2x−y+4=0 i x−2y+2=0?
3 mar 20:14
Antek: Czy Ty zdajesz mature ?
3 mar 20:16
Wiola: a co to ma do rzeczy?
3 mar 20:58
Antek: sadzac po zadniach to tak.
jak chcesz zdawac skoro nic nie umiesz i to jeszcze widze rozszerzenie chyba .
Wiec zycze powodzenia na maturze. Naprawde .
3 mar 21:04
zawodus: to może być zadanie z podstawy
3 mar 21:05
Antek: Witaj
zawodus
Ale popatrz na inne zadania ktore wrzuca . Chyba powtarza funkcje kwadratowa
3 mar 21:07
Eta:

S(−2,0) , r=2
o: (x+2)
2+y
2=4
3 mar 21:33