matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomozcie!
kasia:
x
3
−8 = −4x
2
+ 2x proszę krok po kroku
3 mar 17:56
Piotr:
x
3
+ 4x
2
− 2x − 8 = 0 x
2
(x+4) − 2(x+4) = 0 poradzisz sobie ?
3 mar 18:02
Antek:
https://matematykaszkolna.pl/forum/239925.html
3 mar 18:02