matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
okrag w ukladzie wspolrzednym
czarnu123:
podaj wspolrzedne srodka i promien okregu o (x−
√
2
)
2
+(y−
√
3
)
2
=8
3 mar 08:00
bezendu:
S=(
√
2
,3) r=2
√
2
3 mar 08:00
ahhh ta matematyka:
a nie ma być czasem tak: S=(
√
2
,
√
3
)
3 mar 08:21
J:
Ma być
3 mar 08:27