matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
Kontik:
Jak to uprościć krok po kroku? y=cos x+3tg 765 stopni y=tg(pi+x)+sin (3/2)pi y=tg(pi−x)*tg(pi/2−x) Plus może jakiś odsyłacz do strony gdzie to jest powyjaśniane. Z góry dzięki
2 mar 23:19
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/430.html
2 mar 23:31
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/2019.html
2 mar 23:32