przekształcenie wzorów
kakaen: mv2/R=μ*Fn
2 mar 20:24
bezendu:
Bardzo fajnie. Ale co trzeba uzyskać ?
2 mar 20:25
sushi_ gg6397228:
a treść zadanie nie łaska ?
2 mar 20:25
kakaen: a zapomniałem napisać, uzyskać trzeba: R
2 mar 20:27
sushi_ gg6397228:
i co zaproponujesz?
2 mar 20:28
Jolanta: *R
mV2=RmFn / :mFn
2 mar 20:29
Jolanta: Sushi pomóz mi proszę bo nie mogę sobie poradzić z trygonometrią
2 mar 20:30
kakaen: to pomoże ktoś?
2 mar 20:33
Jolanta: przecież Ci napisałąm co robić
2 mar 20:34
kakaen: mv2/μFn=R czy to bd tak?
2 mar 20:39
Jolanta: tak
2 mar 20:40