matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
uklad nierównosci
justyna:
Rozwiąż układ nierówności: 0=<x<=1 1=<−x
2
+2x+1<=2 5=<−x
2
+4x+2<=6 wszystko spięte klamerką
28 paź 09:22
justyna:
0=<x<=1, 1=<−x2 +2x+1<=2, 5=<−x2+4x+2<=6,
28 paź 10:00