IV
olaa.: Punkt S(a,b) jest środkiem odcinka o końcach A(−4,4), B(b,8). Wyznacz współrzędne a i b.
2 mar 18:19
Janek191:
| | − 4 + b | | 4 + 8 | |
a = |
| b = |
| = 6 |
| | 2 | | 2 | |
więc
==========================
2 mar 18:55
2 mar 18:56
mim:
@
Janek191 ... bez sensu podawać gotowce do tak banalnych obliczeń!
2 mar 18:57
bezendu:
a=1 b=6
2 mar 18:58
Antek: mim 
Nie przeskoczysz tego wiec nie ma co sobie zawrac tym glowy .
Jesli ktos mysli ze tak jest dobrze to bedzie dalej tak robil
2 mar 19:00
mim:
====================
2 mar 19:01