matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż równanie
Nika:
Rozwiąż równanie a)(x
2
+2x)
2
−x
2
=0 c)x
4
−(3x+2)
2
=0 d)x
4
−(2x−1)
2
=0 Jak mam to rozłożyć? Proszę o pomoc!
2 mar 17:48
52:
https://matematykaszkolna.pl/forum/239753.html
2 mar 17:50