matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiazaniem rownania ....
krzychu:
rozwiazaniem rownania
4
−x+2
=4 jest: x=−3 x=3 x=−1 x=1
27 paź 23:40
Eta:
4
4
x =1 bo:
=
= 4
−1+2
1
27 paź 23:43
krzychu:
dzieki za pomoc jestescie zaje...fajni
27 paź 23:49
Eta:
27 paź 23:50