Dowód
pedro: Liczbę 2011 zapisano w postaci a2+b2, a,b naturalne, oblicz a2+b2
1 mar 20:40
ZKS:
Widzisz swoją treść zadania?
1 mar 20:41
pedro: powinno byc za pierwszym razem a2−b2
1 mar 20:52
1 mar 20:52
pedro: Nietrudno było się domyślić że mógłem popełnic taki błąd
1 mar 20:53
ZKS:
Niestety źle. Bo to
Basia ma mieć a nie
Eta.
1 mar 20:53
ZKS:
Nietrudno przed wysłaniem przeczytać swój post jeszcze raz.
1 mar 20:54
ZKS:
Teraz zobaczymy czy przeanalizuje odpowiedź
ICSP.
1 mar 20:57
Eta:
@
ICSP
(a−b)(a+b)=2011*1 skąd ............. a=1006, b= 1005 (
1 mar 21:09
Godzio:
Myślałem, że to celowy błąd
1 mar 21:11
Eta:
1 mar 21:12
ZKS:
Myślałem że
ICSP specjalnie napisał żeby sprawdził czy
pedro to
sprawdzi zanim sobie przepisze.
1 mar 21:12
pedro: Wal się ZKS frajerze, od razu widać że 2012 i 1 to złe odpowiedzi, do wyniku już doszedłem
saam, proponuje ZKS zająć się czymś innym niż żałosnymi zaczepkami
1 mar 21:47
Antek: Zanim cos takiego napiszsesz o kims to najpierw dobrze sprawdz jego posty (wczesniejsze tez )
Frajer to jest z ciebie bo z tak prostym zadaniem przyszedles na forum.
Zalosnie to brzmiala twoja prosba o pomoc
Poponuje zmienic nick bo teraz juz popmocy nie otrzymasz .
Jesli masz zamiar cos napisac o mnie to sie wal sam
1 mar 21:54
ZKS:
Twoja odpowiedź jest adekwatna do poziomu wiedzy jaki posiadasz z matematyki.
1 mar 21:55