logarytm
kama: Ile jest log312 ?
1 mar 14:39
5-latek: log312=log3(3*4)=log33+log34=
1 mar 14:41
Kaja: log3(3*4)=log33+log34=1+log34
1 mar 14:41
Kaja: a teraz ty jesteś pierwszy
1 mar 14:41
J: A po co Ci ta wiedza ?. To jest wykładnik, do którego należy podnieść liczbę 3, aby otrzymać
12.
1 mar 14:42
5-latek: Kaju . Raz mi sie udalo

)
1 mar 14:43
Kaja: no dobra, dobra

chyba mój refleks słabnie:( oj starzeje się człowiek...
1 mar 14:44
J: | | log34 | |
No i to się równa: log33 + |
| |
| | log33 | |
1 mar 14:44
5-latek: Kaju

Kobieta zawsze jest
piękna i mloda
1 mar 14:47
kama: Dziękuję pięknie
1 mar 14:49