logarytm
logarytm: 2log9 na gorze 3
1 mar 08:57
5-latek: 2log93 jesli tak to 3*2log9=6*log9≈6*0,48=
1 mar 09:01
5-latek: Hajtowy a TY jak bys to zrobil ?
1 mar 09:05
Hajtowy: Chwilka, dopiero wstałem

Ogarnę sobie tablicę matematyczne i działam
1 mar 09:06
Hajtowy: Pytanie jak to wygląda...

2log
93 czy 2log9
3
Wydaję mi się, że 2log
93 
Jeśli tak to:
| | 1 | |
A skoro log93= |
| to już łatwo policzyć  |
| | 2 | |
1 mar 09:10
Hajtowy: Ale
1 mar 09:10
5-latek: Pewnie ze

bo musi byc jaks liczba logarytmowana wiec ten twoj drugi zapis powinien
byc
1 mar 09:17