geometria analityczna
kaska: Ile punktów wspólnych ma okrąg o równaniu (x+2)2+(y−1)2=9 z prostą y=−2
28 lut 23:31
Maslanek: S(−2, 1); R=3
Podstawiając y=−2 do równania okręgu mamy:
(x+2)2+(−3)2=9
x2+4x+4=0
(x+2)2=0
x=−2
Jeden punkt wspólny (−2, −2)
28 lut 23:33
5-latek: Zero odzewu . Najwazniejszse ze zadanie zrobione .
1 mar 09:07
Janek191:
Pewnie jeszcze kaska śpi ?
1 mar 09:21
5-latek:
1 mar 09:22
5-latek: Pewnie tak. Czesc

To duzy wysilek napisac zadanie na forum
1 mar 09:24
Aga1.: A podziękować jeszcze większy.
2 mar 22:01