matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
nierówność
ann:
1
5
(
)
x
2
≥ (
)
−1
x
wiem że aby to rozwiązać najpierw muszę
√
6
1080
doprowowadzić podstawy potęg by były takie same tylko jak? pomocyy
28 lut 21:09
Eta:
1
5
1
= 6
−0,5
,
=
= 6
−3
√
6
1080
216
28 lut 21:14
ann:
dziękuję bardzo
28 lut 21:21