f
xyzz: prosze o pomoc

Wiadomo ,że log
53=m
Oblicz liczbe x = log
35+log
95+log
515
27 lut 20:24
Eta:
| | 1 | | 1 | | 1 | |
log35= |
| i log95= |
| = |
| i log515= log53+log55=.. |
| | log53 | | log59 | | 2log53 | |
x=....... dokończ
27 lut 20:28
xyzz:
| | 3 | |
x= |
| +m +log 55 dobrze  |
| | 2m | |
27 lut 20:35
ZKS:
Magiczna liczba log
55.
27 lut 20:36
Eta:

jasne ,że .......log
55=
1
27 lut 20:38
Marcin: Widzę że jedziesz Lubelską

Pozdrawiam
27 lut 20:39
xyzz: oo kurde

juz chyba nic ogarniam

jade jade ,dopiero zaczynam
27 lut 20:41
Eta:
Daj link do tego arkusza ....
27 lut 20:42
27 lut 20:44
Eta:
Dzięki, ale niestety ... ta strona się nie wyświetla
27 lut 20:46
27 lut 20:47
Eta:
Teraz już się wyświetliła
27 lut 20:49
Eta:
A link o podstawy , też masz?
27 lut 20:50
Marcin: Cieszę się

Matura może nie była jakaś wybitnie trudna, bo zrobiłbym niejedno zadanie
27 lut 20:50
27 lut 20:53
xyzz: Marcin
27 lut 21:31
xyzz: wiesz może jak zrobić zad 7 z tej maturki ?
27 lut 21:31