Sprawdź czy czworokąt ABCD można opisać na okręgu
M@ti: Sprawdź czy czworokąt ABCD można opisać na okręgu dla takich współrzędnych:
A=(−1;2), B=(3,2), C=(−5;−1), D=(2,9)
27 lut 18:11
Mila:
Coś te dane mi nie pasują .
Oblicz długości boków.
Sumy boków przeciwległych mają być równe.
27 lut 23:28
5-latek:

D chyba powinien miec wspolrzedne D(2, −9)
Koledze nawet nie chcialo zrobic sie rysunku . Gdyby to zrobil to widzial by ze cos nie gra
27 lut 23:56
Ajtek:
Wrzucę na forum, dostanę gotowca...
Mila

.
27 lut 23:59
Mila:
Cześć, DOBRANOC.
28 lut 00:14
Ajtek:
Pa
Mila 
.
28 lut 00:17