funkcja
bobo: Naszkicuj wykres funkcji :
f(x)= √x4−6x3+9x2 − 3x
27 lut 17:37
Marcin: To co masz pod pierwiastkiem możesz zapisać jako (x2−3x)2
27 lut 17:42
bobo: no to to wiem...
27 lut 18:12
Ajtek:
Czyli masz f(x)=|x2−3x|−3x
√a2=|a|
27 lut 18:14
5-latek:
27 lut 23:38
Ajtek:
Cześć
5−latek 
.
27 lut 23:41
5-latek: Witaj
Ajtek 
Dlugo mnie nie bylo na forum bo bylem z kumplem pomagac corce w remoncie mieszkania .
Zostalo im jeszcze troche do zrobienia i potem musza zglosic do odbioru .
27 lut 23:48
Ajtek:
Miło, że wpadłeś do mojej podpowiedzi. Autor jednak nie był zainteresowany

.
27 lut 23:49
5-latek: Chyba jednak nie interesuje go to
Wpadnie jutro zobaczy czy rozwiazane
27 lut 23:51
Marcin: Bo niektórzy przychodzą tutaj tylko po gotowce

Pozdrawiam.
27 lut 23:52
Ajtek:
No rozwiązane przecież

. Ale jak, dlaczego i skąd to wszystko
27 lut 23:53
Ajtek:
Marcin, z
5−latkiem doskonale wiemy kto przychodzi się uczyć, a kto chce gotowca

.
[B[5−latek] fantastyczny wykres. Jeszcze niedawno bałeś się tknąć rysunków

.
27 lut 23:54
5-latek: Ajtek mniej wiecej wiem jak ma wygladac wykres .
Wpisuje w ta kratke wzor i jak jest podobny tak jak go sobie wyobrazam to go daje na forum
28 lut 00:00
Ajtek:
28 lut 00:00
5-latek: Dzisiaj w nocy jak wrocilem od corki to przeczytalem (zanim poszedlem spac ) Twoj post gdzie
opisywales swoje perypetie z komputerem . czy juz wszystko w porzadku ?
28 lut 00:03
Ajtek:
Gdyby nie było "wsio w pariadkie" to bym nie klepał z Tobą

.
28 lut 00:04
5-latek: To bardzo mnie to cieszy .

Zostanie kasa na inne wydatki .
28 lut 00:05
Ajtek:
Ano zostanie. Jutro mały zakup na dymienie

.
28 lut 00:06
5-latek:
28 lut 00:07