matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciag
Imper:
Suma częściowa ciągu arytmetycznego jest wyrażona wzorem
3n
2
+7n
Sn=
2
jak obliczyć a i r
27 lut 16:54
Imper:
a1=4 a1=5 a2=13 a3=24
odpowiedzi
27 lut 17:49
Bizon:
S
1
=a
1
= S
2
= a
2
=S
2
−a
1
r=a
2
−a
1
27 lut 17:55
Imper:
dzieki
27 lut 18:03