Eta pomozesz mi zjeszcze jednym zadaniem lub ktos inny błagam:)
Oliwia :
26 lut 23:52
Ajtek:
Bez znajomości treści zadania to sam Pitagoras tutaj nie pomoże

.
26 lut 23:53
Oliwia : wytłumaczycie mi jeszcze jedno zadanie wiemy , żę A,B⊂Ω,P(A)= 23, P(B)=34, oraz A∪B.
Oblicz P(A∩B)
26 lut 23:54
Oliwia : hehe
26 lut 23:55
26 lut 23:56
Mila:
P(AUB)=P(A)+P(B)−P(A∩B)
Nie podałaś wartości P(AUB) lub jakiejś informacji.
26 lut 23:58
Oliwia: tak mam w tym zadaniu po tych ułamkach ze : oraz A B. oblicz P(A∩B). pytałam sie kolezanki co
jest pomiedzy tym A B to ona powiedziala ze to ∪. jakas literowke chyba nauczyciel wystawil i
jak probowałam to zrobil z ksiazka to nie dawałam rady:( nie mam pojecia co tam dokladnie
moze byc:(
27 lut 00:02
Ajtek:
Powinno być:
1o A∪B=wartość (liczba)
lub
2o A∩B=wartość (liczba)
27 lut 00:07
Oliwia: no to nie ma nic takiego jest tak
A,B⊂Ω, P(A)= 23 P(B)= 34, oraz A B. Oblicz P(A∩B).
27 lut 00:14
Ajtek:
No to nie przepisałaś całej treści zadania

. Nie pomożemy, niestety.
27 lut 00:15
Oliwia: wiesz co ja dostałam to na kartce wydrukowanej od nauczyciela
27 lut 00:17
Oliwia: :(
27 lut 00:17
Ajtek:
To miej pretensje do nauczyciela. Naprawdę nie jesteśmy w stanie pomóc.
27 lut 00:18
Oliwia: no ja wiem nie mam pretensji

dziekuje bardzo za pomoc i checi jestescie kochani

dobrze ze
moja corcia spi bo przy niej wogole lekcji nie moge odrabiac
27 lut 00:19
Ajtek:
Spokojnej

.
27 lut 00:20
Oliwia: wzajemnie
27 lut 00:21
kamil: Wyznacz dziedzine

f(x)=5x−6−x
2/x
2+4X+11
27 lut 15:30
J: Warunek: x2 + 4x + 11 ≠ 0
27 lut 15:33
kamil: i delta wychodzi nam mniejsza od zera i wtedy jak zapisać dziedzinę?
27 lut 15:48
J: Gałezie skierowane są do góry i Δ < 0, czyli trójmian przyjmuje tylko wartości .... ?
27 lut 15:52