matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
definicja logarytmu
asia:
oblicz : 3
1
−
l
o
g
3
2
26 lut 20:58
Maslanek:
a
b
a
b−c
=
a
c
26 lut 20:59
Eta:
3
1
*3
log
3
(0,5)
= 3*0,5=...
26 lut 21:00
asia:
Maslanek: dzięki
pomogło !
26 lut 21:01
Eta:
26 lut 21:02
asia:
Eta: także serdeczne dzięki !
26 lut 21:04
Eta:
26 lut 21:08