matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wielomiany
kinga:
wyznacz pierwiastki wielomianu:W(x)=(x−3)³(x+2)²(x+5)
26 lut 20:33
James:
Beda to wszelkie x spelniajace rownosc: w(x) = 0
26 lut 20:36
kinga:
x=3 x=−2 x=−5 o to chodzi ?
26 lut 20:39
kinga:
pomozecie ?....
26 lut 20:48