silnia prosze rozwiazcie trylko jezeli mozna to tak szybciutko
siaha: 10!(4!)2
27 paź 19:06
darek: 4! = 1 · 2 · 3 · 4 = 24
10!= 1 ·2 ·3 ·4 ·5 ·6 ·7 ·8 ·9 ·10=3628800
27 paź 19:12
Eta:
co to znaczy ? "szybciutko"?
| 10! | | 4!*5*6*7*8*9*10 | |
| = |
| = ......dokończ
|
| 4! *4! | | 4!*1*2*3*4 | |
skróć 4! ...... reszta to już banał
27 paź 19:13
27 paź 19:18
siaha: dzieki bardzo ale po chwili zastanowienia sam do tego doszedłem jednak nieraz trzeba tylko
troszke ruszyc mózgownicą Eta no to szybciutko to jakos mi sie tak napisało
27 paź 19:26