matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
a
Patryk:
dy
x−y
2
−y=0
dx
dy
x=y
2
+y
dx
dy
dx
=
y
2
+y
x
dy
dx
∫
=∫
y
2
+y
x
ln|y|−ln|y+1|=ln|x|+C czy do tego momentu jest dobrze ?
25 lut 23:12
Patryk:
już wiem . i tak nikt by nie odpisał
25 lut 23:16
ZKS:
Minęło 4 minuty przepraszam że Cie zawiedliśmy tak długo musiałeś czekać.
25 lut 23:17