matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Funkcja- pomoc!
Maciek:
Witam. Potrzebuje pomoc w zadaniach: zad2 str 135, zad5 str 136, zad 1,2 str 137, zad 3,4 str 138. Byłbym bardzo wdzięczny za wykonanie chociaż paru. Pozdrawiam.
http://books.google.pl/books?id=EHyL55ay4AoC&pg=PA137&lpg=PA137&dq=na+wykresie+podano+wyniki+sprawdzianu+z+matematyki+pewnej&source=bl&ots=p69Y0E4XEF&sig=coNf7ag8Un9BjNf2xjJKbkrDEJg&hl=pl&sa=X&ei=qvAMU-L0BMKDtAacxYGwBg&sqi=2&ved=0CE0Q6AEwBA#v=onepage&q=na%20wykresie%20podano%20wyniki%20sprawdzianu%20z%20matematyki%20pewnej&f=false
25 lut 20:42