| 1 | 3 | ||
lnx + | lny | ||
| 4 | 4 |
| 1 | 3 | |||
f( x , y) = | ln x + | ln y | ||
| 4 | 4 |
| 1 | 1 | 1 | ||||
f'x ( x, y) = | * | = | ||||
| 4 | x | 4x |
| 3 | 1 | 3 | ||||
f'y ( x, y) = | * | = | ||||
| 4 | y | 4y |
| 1 | 3 | |||
f( x , y) = | ln x + | ln y | ||
| 4 | 4 |
| 1 | 1 | 1 | ||||
f'x ( x, y) = | * | = | ||||
| 4 | x | 4x |
| 3 | 1 | 3 | ||||
f'y ( x, y) = | * | = | ||||
| 4 | y | 4y |
| 1 | 3 | |||
f( x , y) = | ln x + | ln y | ||
| 4 | 4 |
| 1 | 1 | 1 | ||||
f'x ( x, y) = | * | = | ||||
| 4 | x | 4x |
| 3 | 1 | 3 | ||||
f'y ( x, y) = | * | = | ||||
| 4 | y | 4y |