matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
miki:
SPRAWDŹ CZY PROSTE a I b SĄ RÓWNOLEGŁE, JEŚLI PROSTA a PRZECINA oś x w punkcie A =(2,0), OŚ y- w punkcie B=(0,5), A PROSTA b przecina oś x w punkcie C =(3,0).OŚ Y W PUNKCIE d=(0,7,5)
10 paź 08:25
miki:
10 paź 18:54