Równanie trygonometria
Consolidaa: Rozwiąż równanie: 3log tgx+3log ctgx=2
23 lut 22:00
23 lut 22:14
Consolidaa: Czy mogłabym prosić o instrukcję, co po kolei robić?
23 lut 22:21
Eta:
1/ tgx>0
2/ ctgx=(tgx)
−1
3/ 3
log(tgx)=t , t>0
| | 1 | |
4/ t+ |
| =2 ⇒ ........... |
| | t | |
23 lut 22:30
Technik: Witaj
Eta
23 lut 22:31
Eta:
Witam, witam

Student? czy "Technik" ?
23 lut 22:33
Technik:
Już dawno student ale jeszcze raz maturzysta
23 lut 22:33
Eta:
I po co?
23 lut 22:34
Technik:
Drugi kierunek−bez matematyki R nie mam szans.
23 lut 22:35
Eta:
Ok.... to powodzenia
23 lut 22:37
Technik:
Sama fizyka to bardzo mało teraz potrzeba inżynierów.
23 lut 22:37
Technik: Dziękuję i dobranoc. Miło, że cały czas pomagasz.
23 lut 22:37
Technik: A i sesja zaliczona na samych 4,5
23 lut 22:38
Eta:
Miłych snów

A co do pomagania .... to chyba muszę iść na "detox"
23 lut 22:39