matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proszę o rozwiązanie
Bursztyn:
Zamień postać kierunkową na ogólną a) y=3x−1 b)y=−4x+3 c) y= 1/2x+2 d) y= 2/3x −1/2 e) y= −1/3x+6
23 lut 19:02
bezendu:
To już było dziś...
https://matematykaszkolna.pl/forum/238788.html
23 lut 19:02