| α | ||
1+cosα+cos( | )= | |
| 2 |
| α | ||
=(cos0o+cos α)+cos | = | |
| 2 |
| 0+α | 0−α | α | ||||
=2cos | *cos | +cos | = | |||
| 2 | 2 | 2 |
| α | α | α | ||||
=2cos | *cos | +cos | = | |||
| 2 | 2 | 2 |
| α | α | |||
=cos | *(2cos | +1)= | ||
| 2 | 2 |
| α | α | 1 | α | α | π | |||||||
=2cos | (cos | + | )=2cos | *(cos | +cos | )= | ||||||
| 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 3 |
| α |
|
| ||||||||||||||||||||||||||||
=2cos | *2cos | *cos | = | |||||||||||||||||||||||||||
| 2 | 2 | 2 |
| α | α | π | α | π | ||||||
=4cos | *cos( | + | )*cos( | − | ) | |||||
| 2 | 4 | 6 | 4 | 6 |