matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Równanie
MONIKA:
Rozwiąż równanie x
4
−2x
2
+1=0
23 lut 16:17
bezendu:
(x
2
−1)
2
=0 dokończ
23 lut 16:19
PATI:
x
2
− 1 = 0 x
2
= 1 x=1 lub x= −1 Czy tak dobrze jest ?
23 lut 17:53
J:
Tak
23 lut 17:57