matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:)
Gośka :
Wskaż równanie paraboli.której wierzchołek nie należy do osi 0Y A) y= −5x2 B) y= x2−5 C) y= 5(x2−5) D) y=5(x−5)2 prosze o odpowiedz i rozwiazanie emotka
22 lut 18:15
Kaja:
a) W=(0,0) b) W=(0,0) c) W=(0,0) d) W=(5,0) odp.d
22 lut 18:19