matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz prawdopodobienstwo
Eco:
Wykonano rzut 7 monetami. Jakie jest prawdopodobienstwo, ze wypadnie 7 orłów?
22 lut 17:29
Mila:
1
2
7
22 lut 17:31
Eta:
|Ω|=2
7
, A={(OOOOOOO)} , |A|=1 P(A)=........
22 lut 17:31