Zadanie
f(x): Zadanie dla maturzystów
Udowodnij,że odległość między prostymi równoległymi o równaniach Ax + By+ C
1=0
i Ax + By + C
2=0
| | |C1−C2| | |
jest równa |
| |
| | √A2+B2 | |
function(a){if(void 0===this||null===this)throw new TypeError;var
c=Object(this),d=c.length>>>0;if(0===d)return-1;var
e=0;0<arguments.length&&(e=Number(arguments[1]),e!==e?e=0:0!==e&&e!==1/0&&e
!==-(1/0)&&(e=(0<e||-1)*h.floor(h.abs(e))));if(e>=d)return-1;for(e=0<=e?e:h.
max(d-h.abs(e),0);e<d;e++)if(e in c&&c[e]===a)return e;return-1}
20 lut 21:54
Trivial: Zastanawiam się czemu niektórzy mają doklejoną jakąś funkcję na dole swoich postów...
20 lut 21:56
Ajtek:
Cześć
Trivial 
.
Skopiuj, wklej

. A tam wirus
20 lut 22:00
Trivial: Cześć
Ajtek. Wirus w Javascript? Ciekawe co ma niby robić.
20 lut 22:04
Ajtek:
Nie wiem, nie znam języka programowania.
Może to jakaś sygnaturka, albo coś

.
20 lut 22:06
MQ: Czy w dzisiejszych czasach maturzyści mogą posługiwać się rachunkiem wektorowym i iloczynem
skalarnym?
21 lut 11:17