Oblicz obwód trójkąta
Lisio: Oblicz obwód trójkąta równoramiennego ABC w którym IABI = IACI IkątBACI = 120 stopni, a
wysokośćpoprowadzona jest z wierzchołka C ma długość 2√3
19 lut 20:57
Lisio: wiecie jak to zrobic?
19 lut 20:58
Lisio:
19 lut 21:01
Lisio: 
19 lut 21:05
bay:

Ob= .........
19 lut 21:30
Lisio: dzięki
19 lut 21:32
Antek: To bardzo dobrze ze wrocilas
bay
19 lut 21:32
Estrella: ale to jest zle, bo wysokosc ma byc z wierzcolka c, a nie a
19 lut 21:35
Estrella: wtedy to zad, juz nie jest takie rozowe ...
19 lut 21:36
Lisio: Tak, to ja tez bym umial rozwiazac to zadanie.
19 lut 21:39
bay:

Ajjj faktycznie , poprawiam
Ob(ABC)=....
19 lut 21:51