porsze o pomoc
abc: Liczba naturalna A jest zapisana w postaci:
A= 7+10
1+10
3+10
5+10
7+...+10
251
gdzie wykładnikami potęg 10 są kolejne liczby nieparzyste 1,...,251 oblicz sume cyfr liczy A
wynik zakoduj

19 lut 20:43
abc: może ktoś pomóc
19 lut 20:52
abc: 
?
19 lut 21:24
PW: Wynik zakodowany to q6TYkJ23
19 lut 21:48
abc: nie rozumiem
19 lut 21:56
bay:
Bo wynik "zakodowany" !
19 lut 21:57
jacuś: łatwe
19 lut 22:08
abc: to zrób cwaniaku
19 lut 22:39
Saizou :
a to co ci przypomina
10,1 000,100 000,10 000 000.....
19 lut 22:41
abc: nadal nei rozumiem jak to obliczyc
19 lut 22:45
bay:
19 lut 22:47
Saizou :
a1=10
a2=1 000
a3=100 000
jest to ciąg......
19 lut 22:47
Ajtek:
Saizou jest to ciąg

.
19 lut 22:51
Saizou : haha wiem, stwierdzam fakt i oczekuję dopełnienia xd
19 lut 23:05
Ajtek:
Saizou, ja potwierdziłem Twoje spostrzeżenie

. A na dopełnienie (do pełna) to poczekasz
coś czuję

.
19 lut 23:17
Saizou : to nie mój problem wiec jak zainteresowany się nie odezwie to ja tym bardziej xd
19 lut 23:18