matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznaczyć dziedzinę
Maarc:
wyznaczyć dziedzinę funkcji : 1) y= 1−
√
2
x
+ 3
2) y=
√
1−2
x
+
√
x
3) y= x
2
+ log (3
x
2
− 81 ) bardzo proszę o pomoc
19 lut 15:58
sushi_ gg6397228:
a jakis własny wkład ?
19 lut 16:06