matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiaz
Endriu:
1.
√
4
2
+3
2
= ... 2. 3
3
2
= ...
19 lut 08:14
J:
1) .. =
√
16 + 9
=
√
25
= 5 2) .. = 3
6
= 729
19 lut 08:18
zombi:
2) 3
9
= 19 683 Tam nie ma nawiasu (3
3
)
2
19 lut 08:23