plani
bezendu:

Wewnątrz kąta o mierze 60
0 leży punkt S . Odległość tego punktu od ramion kąta wynosi
odpowiednio 4
√6 √6 . Oblicz odległość tego punktu od wierzchołka kąta.
Skąd mam wiedzieć, że α =30
0 ?
18 lut 18:50
bezendu: ?
18 lut 18:55
Eta:

trójkąt ABC jest prostokątny .........
18 lut 19:04
bezendu: Już wiem dlaczego.
18 lut 19:04
Eta:
18 lut 19:05
bezendu:
Już chyba wiem jak policzyć zaraz wrzucę obliczenia
18 lut 19:07
bezendu:

|SC|=
√6
|BS|=4
√6
|SD|=2
√6
Wyliczyłem CD=3
√2
AD=12
√2
|SA|=2
√42
?
18 lut 19:16
Eta:
wynik ok
18 lut 19:18
Eta:
Żyjesz?
18 lut 19:25
bezendu: Żyję mam masę zadań i nie wiem czy wyrobię do matury, dlatego po czasie odpisuję. Dziękuję
18 lut 19:30
Eta:
Jak nie zdążysz......... to za rok
18 lut 19:31
bezendu: Jaki rok ? Nie ma takiej opcji
18 lut 19:33
Eta:
18 lut 19:34
18 lut 19:37
bezendu: Minęła studniówka
18 lut 19:40
Eta:
18 lut 19:41