matematykaszkolna.pl
Prawdopodobieństwo Marcin: Witajcie emotka Powiedzcie mi jakie jest prawdopodobieństwo, że dzisiaj trafię 6 w dużym lotku i zostanę milionerem?
18 lut 16:24
Radek: 1:13 983 816
18 lut 16:26
Marcin: To w sumie nie jest aż tak źle
18 lut 16:26
wredulus_pospolitus: 1: jeżeli będziesz skreślał takie liczby jak ja emotka
18 lut 16:27
wredulus_pospolitus: w sumie bardziej prawdopodobne niż to, ze Polska drużyna wygra LM w piłkę nożną emotka
18 lut 16:27
Marcin: Zdecydowanie bardziej prawdopodobne Chyba nawet bardziej prawdopodobne niż awans do fazy pucharowej tych rozgrywek emotka Pozdrawiam emotka
18 lut 16:30
wredulus_pospolitus: W sumie tutaj niektórzy optymiści by stwierdzili, że to tak na równi jest emotka ale na pewno jest to większe prawdopodobieństwo jak jak to, że nasza (obecna) reprezentacja w ciągu 3 lat wskoczy do top10 rankingu FIFA emotka
18 lut 16:33
Piotr 10: Panowie dziś mecz Barca vs Man City , Barca
18 lut 16:34
Marcin: Czekaj, oni jeszcze w Brazylii wygrają
18 lut 16:34
Marcin: Jestem fanem Barcy, ale obstawiam w tym meczu X za 50zł (w końcu i tak dzisiaj zostanę milionerem). Cześć Piotrek emotka
18 lut 16:35
Piotr 10: Witaj, też za Barcą jestem
18 lut 16:36
Marcin: Cieszę się że są tutaj fani Barcelony emotka Sezonowców nam trochę na szczęście ostatnio odpadło
18 lut 16:37
Piotr 10: Yhym , ja to bodajże od 2006 roku już
18 lut 16:39
Marcin: I brawo emotka
18 lut 16:41
bezendu: A ja nie kibicuje Barcelonie emotka
18 lut 16:42
Marcin: No nikt Cie tutaj raczej za to nie zabije, ale przykro mi z tego powodu. Liczyłem na Ciebie
18 lut 16:43
wredulus_pospolitus: a pfff ... sie na piłce nie znacie ... największym klubem jest Milan i to jemu winno się kibicować emotka ... jest to jedyny (słuszny) kierunek kibicowania emotka
18 lut 16:43
Marcin: wredulus. Mi się Milan tylko z Berlusconim kojarzy
18 lut 16:46
Piotr 10: Hhahaha
18 lut 16:50
Kamix: O jejku, nie sądziłem, że znajdę tutaj ludzi, z którymi będę dzielił się moją największa miłością. Od 2004 roku jestem zakochany po uszy w Barcelonie ; ) Zaraził mnie Ronaldinho, Deco, Eto, Henry, Puyi, potem był Messi <3 Visca el Barca! A niezapomniany mecz ostatniego sezonu to oczywiście remontada i magia przeciwko Milanowi wredulus ; ) Ale Milan też darzę sympatią ; )
18 lut 16:55
Marcin: Piona Kamix! emotka
18 lut 17:01
Godzio: Kurde, myślałem, że tylko ja gram dzisiaj
18 lut 17:03
Kamix: Piona, Piona Marcin ; )) Za maturkę też piona ; D Właśnie przechodzę tortury z prawdopodobieństwem, ale może wyjdę zwycięsko z tej batalii jak dzisiaj Barca ; D
18 lut 17:04
Marcin: Cześć Godzio. Stałem dzisiaj w dość dużej kolejce, żeby w ogóle kupić kupon. Także nawet więcej niż 2 osoby graemotka
18 lut 17:05
Marcin: wiadomo że zwycięsko emotka
18 lut 17:06
Kamix: Ja tam gardzę grami losowymi jak Lotto, kierujący nie ma żadnej kontroli nad tym, wszystko ślepy los ; ) Czasami pobawię się w bukmacherkę, bo tam o wiele więcej zależy od grającego ; D
18 lut 17:06
Kamix: Ale życzę Wam chłopaki, by któryś z Was został dzisiaj multimilionerem ; D
18 lut 17:07
Piotr 10: 2:0 dla Barcy sztywno
18 lut 17:07
Marcin: Kamix! Ja też się bawię w bukmacherkę. Jakieś typy na najbliższe dni?
18 lut 17:10
Kamix: Dzisiaj chciałem postawić na Barce i PSG, dorzucić jeszcze jakiś tenis, ale nie zdążyłem dzisiaj iść do punktu ; ) Ale jutro będę coś stawiał, także jak chcesz to wieczorkiem w tym wątku mogę podzielić się jakimiś sugestiami co do jutra ; P
18 lut 17:12
Marcin: Pewnie, pewnie emotka Polecam ostawianie online emotka
18 lut 17:14
Kamix: Wiem, wiem, dużo lepsze jest, bo po pierwsze są duże wyższe kursy i nie odprowadza się podatku, przez co, akumulowane kursy mnoży się razy 1, a nie tak jak w sts razy 0,88... W dodatku dochodzi możliwość obstawiania live... Ale nie mogę się nigdy do tego zebrać, bo z tego co się orientuję to w większości buków wysyła się skany dowodu, oczekuje na identyfikacje, itd...
18 lut 17:17
Marcin: Grać możesz bez jakiejkolwiek weryfikacji. Żeby wypłacić musisz zazwyczaj potwierdzić swoje dane emotka
18 lut 17:19
Kamix: Oo nie wiedziałem ; DD Okey, ja już uciekam z forum, bo robię zadanka z prawdopodobieństwa, a jeszcze angielski czeka,tymczasem, wieczorkiem trzymajmy kciuki za Barce, pokonamy $zejków Trzymajcie się, udanego popołudnia ; ))
18 lut 17:27
Marcin: No siema emotka
18 lut 17:38
Kamix: Obiecałem się podzielić co gram na jutro, więc proszę: Kędzierzyn − Rzeszów 2 (Siatkówka, Plus Liga) Arsenal − Bayern 2 (Liga Mistrzów) A.L. Friedsam − N. Kichenok 1 (Tenis, WTA Rio de Janeiro) Oczywiście Marcin to tylko moje typy, jak wiesz nie ma nic pewnego, ale z jutrzejszej oferty, myślę, że są to zdarzenia najbardziej godne uwagi ; )
18 lut 18:58