Dana jest liczba
Robert: x=632*(13)4
18 lut 15:35
wredulus_pospolitus:
63 = 3*21 = 3*3*7
a więc
18 lut 15:37
J: = 7*32*3−4 = ..
18 lut 15:39
Robert: no nie wiem (32*7)2
18 lut 15:41
J: Ile jest : 32*3−4
18 lut 15:41
Robert: 3 do −2
18 lut 15:42
J: | | 1 | |
No czyli ... = 7*3−2 = 7* |
| = .. |
| | 32 | |
18 lut 15:43
Robert: 79 ?
18 lut 15:45
wredulus_pospolitus:
yhy
18 lut 15:45
Robert: x= 72
x=7 do −2
x=38 * 72
x=3*7
18 lut 15:47
Robert: takie sa odpowiedzi
18 lut 15:47
wredulus_pospolitus:
hęęę
18 lut 15:50
J: To podaj cała treść zadania, a nie zawracaj głowy.
18 lut 15:51
wredulus_pospolitus:
bo tam jest (63)
2
18 lut 15:51
Robert: tak
18 lut 15:51
J: Ja namieszałem...post 15:39 , ma być 7
2 
Przepraszam
18 lut 15:53
wredulus_pospolitus:
więc masz:
| | 1 | | 1 | |
(7*32)2 ( |
| ) = 72*34 * |
| = .... |
| | 34 | | 34 | |
18 lut 15:53